Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Belirtileri Nelerdir?

ilkkan

New member
Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Belirtileri Nelerdir?


Herkesin aklında olan sorulardan biri, bu kadar aşk büyüsü çeşidi var ise aşk büyüsü nasıl yapılır ve belirtileri nelerdir? Aşk büyülerinin nasıl ve hangi şekilde yapılacağı kişilerin ilişkilerine göre değişmektedir. Bu nedenle aşk büyülerinin kendi başına yapılması kötü sonuçlar doğurabilir ve büyünün ters tepmesini sağlayabilir. Aranızda ki ilişkiyi inceledikten sonra medyum size uygun aşk büyüsünü sunacaktır. En etkili olan aşk büyülerinden daha az ve daha uzun sürede etkisini gösteren aşk büyülerine doğru aşk büyüleri farklılık göstermektedir. Peki aşk büyüsünün belirtileri nelerdir? Nasıl fark edilir? Aşk büyüsü bahsettiğimiz üzere herkeste aynı belirtileri göstermez. Bu nedenle aynı zaman diliminde de etkisi göstermez. Bir aşk büyüsünün etkisini göstermesi için en az 3 hafta (21 gün) beklemeniz gereklidir. Aşk büyüsü yapılan kişi yaptıran kişiye duygularını saklayamamaya başlar. İradesine hâkim olamaz ve yaptıran kişiye açılmaya başlar. Aşk büyüsünü yapılan ve yaptıran kişi arasında yeni bir aşk kapısı aralanır. Aşk büyüsü yaptıran kişi, yapılan kişiden yoğun bir ilgi görmeye başlar. Aralarında ki ilişki giderek şehvetlenir. Tabii ki büyü yapıldıktan sonra kesinlikle yapılan kişi ve yaptıran kişi medyum yaptıran tarafından yakın takibe alınması gereklidir. Gözlemlenen herhangi bir olası kötü bir etki durumda medyum duruma el koymaktadır. Herhangi kötü bir etki görüldüğünde aşk büyüsü yaptırdığınız medyumla direk olarak iletişime geçmeniz gereklidir. Aşk büyüsü yapılırken birçok malzeme kullanılabilir. Bu malzemeler büyünün etkisini belirlemektedir. Bu malzemeler sabun, kan, diş gibi malzemeler olabilir. Peki aşk büyüsünün yapılmasını için medyumlar tarafından neler uygulanır? Aşağıda maddeler halinde aşk büyüsü yapılma aşamalarını görelim;



  • Medyumun belirlediği ortamı seçip, uygulanması gereklidir. Genellikle sessiz ve karanlık bir ortam seçilmektedir. Her ortamda aşk büyüsü yapılmaz.
  • Aşk büyüsünde etkili olan malzemeleri temin edilir.
  • Medyum tarafından istenen malzemeleri temin ettikten sonra bir malzemeyi sağ, bir malzemeyi sol elinize almanız istenir.
  • Elinize söylenen malzemeleri aldıktan sonra yüzünüzü güneşin doğduğu yere dönmeniz gereklidir. Bu işlemi uygularken gözleriniz kapalı bir şekilde ayakta olmanız gereklidir.
  • Daha sonra medyumunuzun size söylediği özel kelimeleri 21 kere içinizden tekrarlamanız gereklidir.
  • Medyumunuzun size söylediği özel kelimeleri içinizden tekrarlarken, büyüyü yapacağınız kişinin yüzünü hayal etmeniz gereklidir. Yüzü gözlerinizin önüne geldikten sonra, bu büyüyü neden yapmak istediğinizi düşünün ve aşk büyüsünü yapacağınız kişinin adını aklınıza getirin.
  • Bu işlemleri uyguladıktan sonra avcunuzun içinde ki malzemeyi yemeniz gereklidir.
  • Son aşama olarak sol elinizde ki malzemeniz evinizde kimsenin bulamayacağı bir noktaya gömmeniz gereklidir.
  • Son işlemden 3-4 hafta sonra aşk büyüsü yaptığınız kişiden dönüş almaya başlayacaksınız. İkiniz için aşkın mutluluk kapısı aralanacaktır.