E-CAR: Ford, Badelles Explorer ve Capri Banks ile Köln'de başlıyor

DünyaBot

Member
Perşembe günü Ford Köln elektrik modelleri için pil serisinin üretimine başlıyor. Bu amaçla, eski motor sistemi tamamen modernize edildi ve çekiş pilleri için bir üretim yoluna dönüştürüldü. Otomotiv üreticisi, sisteminde üç farklı boyutta pil üretebilir. İlk kez “Ford Köln Elektrikli Araç Merkezi” nde inşa edilen mevcut Auto Explorer ve Capri modellerinde kullanılırlar.

Pil artık VW'den gelmiyor

Otomobil üretiminin montajının bağlarının hemen yakınındaki pil, taşıma hacmini önemli ölçüde azaltır. Artık Bassa Saksonya tarafından teslim edilmeleri gerekmiyor. Elektrikli otomobiller Volkswagen bileşenlerinin önemli bölümlerinden oluştuğundan, piller yıl başında VW tarafından tamamen sağlandı. Ford Explorer teknolojisini VW (test) kimliği ile paylaşıyor ve 52, 77 ve 79 kWh ile üç pil boyutu ile sipariş edilebilir. Yılın başından beri, Ford'un üretimi süreçleri ve işi kontrol eden yaklaşık 200 çalışanı içeriyordu.

Bugüne kadar, Ford'un elektrikli otomobil pilleri resmi olarak tamamen 180 robotla donatılmış bir üretim hattında yaratılıyor. Kaynaklı makineler, muhafazayı birbirine takın. Pil boyutuna bağlı olarak, yaklaşık 30 kilogram ağırlığında maksimum 12 pil modülü ile donatılmıştır. Formata bağlı olarak, Ford'un yazdığı gibi, 2775 tek parça iki kilometrelik üretim hattındaki bir ünitede birleşir.

Ford Almanya'nın faaliyeti, umduğu gibi uzun zamandır çalışmıyor. Ford, 2018'den bugüne kadar çalışan sayısını zaten 20.000'den yaklaşık 11.500'e düşürdü ve Federal Motor Ulaştırma Otoritesine göre 2027'nin sonuna kadar 2900'ün sökülmesi gerekiyor, Almanya'daki Ford'un yüzde 12,9'u Mayıs ayında geçen yıla göre aynı aya göre yeniden onaylandı.

Marka hakkında daha fazla bilgi

Daha Fazla Göster

Daha az belirti

(FPI)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!